Meld je aan als vrijwilliger in de bardienst!

Als voetballer en betrokkene bij SV Simpelveld weet je dat onze vereniging draait op vrijwilligers. Wekelijks zijn er tientallen actief. Op tal van manieren maken zij het mogelijk dat wij en onze kinderen elke week kunnen voetballen. Nu, met het nieuwe voetbalseizoen in zicht, hebben we geconcludeerd dat het geen overbodige luxe zou zijn als een paar extra vrijwilligers ons team zou komen versterken. Met name voor de zondagmiddag, tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal, zoeken wij vrijwilligers voor in de bardienst.

We doen daarom een beroep op u als lid, ouder, supporter of betrokkene ons te komen helpen in de kantine! Heeft u hart voor SV Simpelveld? Meldt u dan aan als vrijwilliger in de bardienst. U heeft weinig tijd? Geen probleem! Met een paar uur per maand zijn we al geholpen! Aanmelden kan bij Kiki Widdershoven (kikiwiddershoven@live.nl)!

Geplaatst op: 01-08-2016