Walking Football bij SV Simpelveld


Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn. Veiligheid en spelplezier staat hierbij op de eerste plaats, maar Walking Football biedt nog meer voordelen: het bevordert de sociale contacten en stimuleert een actieve leefstijl. Deelnemers werken dus direct aan de gezondheid en conditie!

Met ingang van seizoen 2017 – 2018 willen we Walking Football als nieuw onderdeel van SV Simpelveld maken!Walking Football kent een paar afwijkende regels ten opzichte van het standaardvoetbal. Zo is rennen bij deze voetbalvariant niet toegestaan en mag de bal niet boven de knie worden gespeeld. Lichamelijk contact is verboden en de functie van doelman ontbreekt.

Zie jij het zitten om met generatiegenoten nog lekker sportief bezig te zijn, ben jij 55 + en wil je laten zien dat jij je voetbalstreken nog niet bent verleerd meld je dan aan bij Wiel Geilenkirchen, telefoonnummer: 0613154880 of Jo Vijgen, telefoonnummer: 045-5443864.

Ook voor meer informatie kun je terecht bij Wiel Geilenkirchen of Jo Vijgen.


Geplaatst op: 18-07-2017