Vriendenloterij en SV Simpelveld

De Vriendenloterij steunt goede doelen en verenigingen door loten te koppelen en zo extra geld voor hen te genereren. Onze vereniging kan dus toegevoegd worden aan jouw lot. Je merkt daar niets van, want je betaalt hier geen geld extra voor. Een lot in de VriendenLoterij kost € 13,50 per trekking. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Van ieder gekoppeld lot gaat maandelijks de helft naar SV Simpelveld!

Lot verbinden
Heb je al een lot? Dan vragen we je om jouw lot te verbinden aan onze vereniging. Je kunt dit doen door te bellen met: 020-6776880 om zo jouw huidige lot(en) aan SV Simpelveld te koppelen. Wil je een (nieuw) lot aanschaffen? Dan kun je op www.vriendenloterij.nl kiezen voor ‘Ik steun een club of vereniging naar keuze‘ en vervolgens SV Simpelveld intypen.

SV Simpelveld is al meerdere malen gekoppeld aan verschillende loten van leden die met de Vriendenloterij meespelen en onze club krijgt zo jaarlijks een mooi bedrag binnen. We hopen dat jij ook jouw lot wil koppelen!

Geplaatst op: 19-02-2018