Grote Clubactie

De Grote Clubactie is gestart! Uiteraard doet SV Simpelveld ook weer mee met deze geweldige sponsoractie. Met de opbrengst van de verkoop van loten krijgen we een steuntje in de rug.

We hebben voor ieder team een envelop klaar gemaakt hierin vinden jullie de loten en de informatie over de verkoop van de loten.

O19 t/m O13 en O7 ontvangen een envelop met een aantal loten.
O11 t/m O8 ontvangen een envelop met boekjes, hier kunnen de kopers een eenmalige machtiging invullen.
Senioren teams ontvangen een envelop met een aantal loten.
Tevens zijn er nog loten en machtiging boekjes bij Ria Grond te krijgen.

Zoals elk jaar zal het jeugdteam dat de meeste loten heeft verkocht worden beloond.
Het team ontvangt dan een prijs van €50.
Maar dat is niet alles want ben jij als jeugdspeler een groot verkoop talent dan kun je ook nog een prijs voor jezelf winnen. De 3 jeugdspelers die de meeste loten hebben verkocht winnen een waardebon ter waarde van €25, €15 of €10.
Dus gooi al jouw charmes in de strijd en ga voor die eerste prijs.

Geplaatst op: 19-09-2017