Vacature keeperstrainer

Voetbalvereniging SJO Zwart-Wit´19/SV Simpelveld is de jeugdafdeling uit Eys en Simpelveld die spelen op sportpark Hanzon in Eys en op sportpark 2000 te Simpelveld. Beide clubs hebben een rijke historie in het zondagamateurvoetbal en hebben een sterke, eigen identiteit. De clubkleuren zijn zwart-wit (Eys) en geel-zwart (SV Simpelveld). De SJO is de afgelopen jaren gegroeid en bestaat uit 185 jeugdleden. Het vlaggenschip van Eys voetbalt in de vierde klasse en het eerste elftal van Simpelveld in de tweede klasse.

Voor SJO Zwart-Wit´19/SV Simpelveld zijn we voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een KEEPERSTRAINER

De functie
Wij zoeken een enthousiaste, betrokken en deskundige keepertrainer die zich ervoor inzet om uit de keepers van de jeugdgroepen JO13, JO15 en JO17 maximale prestaties te halen zowel op individueel niveau als in samenwerking met het team. Je bent beschikbaar op één van de trainingsavonden maandag of donderdag. Het tijdstip van de trainingen kunnen wij in overleg met elkaar bespreken.
Je stimuleert de ontwikkeling van de individuele keepers. Je werkt op een positieve manier om keepers zowel tactisch, mentaal, fysiek als technisch sterker te maken door middel van trainingen.
Als keeperstrainer beschik je over een goede en heldere keepersvisie en kunt dit duidelijk overbrengen op de keepers en het team. Je toont tevens betrokkenheid bij de rest van de vereniging.

Ons aanbod
Wij bieden een gevarieerde en uitdagende functie in een jonge en dynamische werkomgeving binnen een groeiende en ambitieuze vereniging tegen een vergoeding.

Contact
Spreekt bovenstaande je aan neem dan telefonisch contact of stuur een mail naar:
Hans van de Wilt
e-mail: hansvanderwilt@live.nl