SJO ZW'19-SVS JO11-1

Selectie

Pim Erkens, Senna Houben, Sietse Knobbe, Ryan van der Linden, Kas van Loo, Thijs Meuwissen, Oskar Smeets, Twan Vleugels.

Trainingstijden

Maandag 18:00 uur - 19:15 uur in Eys
Donderdag 18:00 uur - 19:15 uur in Simpelveld

Contactpersonen

Robert Knobbe

t. 06-52633529
e. famknobbe@hetnet.nl
Jos van Loo

t. 06-13460859
e. j.vanloo-schijen@home.nl
Pascal Vleugels

t. 06-44557476
e. pascal.vleugels@ziggo.nl
Etienne Houben

t. 06-34507705
e. etienne.houben@ziggo.nl

LAATSTE NIEUWS

• SJO-ZW19-SVS JO11-1 - Chrevement JO11-1

2e wedstrijd in de competitie.... thuis tegen Chevremont... het veld goed nat...stevige regenbuien hadden flinke plassen water op het veld gelegd... maar dat kon de pret niet drukken. Al snel kan Kas 1-0 scoren door een voorzet van Twan. Die zelf de 2-0 scoort. Na 10 minuten spelen zet Twan met een schot de 3-0 op het bord. Uit een hoekschop van Senna over links scoort Thijs de 4-0, gevolgd door Rian met 5-0. Achterin geven Sietse, Oscar en Twan niets weg. Pim is werkeloos en geeft aanwijzingen. Ryan scoort de 6e en 7e, gevolgd door Senna met de 8 en 9. De tegenstander is kansloos. Kas, vandaag aanvoerder, scoort van rechts de 10e goal met een schot. Twan de 11 en 12 wederom. Senna 13. Schot van Sietse de 14e, 15e door Ryan. Na de rust is in onderling overleg besloten dat de tegenstander met 9 man gaat spelen. Al snel valt de 16e goal. De 17e goal scoort Kas vanaf rechts. Na............... het laatste fluitsignaal staat 27-0 op het bord. Het verschil was te groot, maar de jongens hebben het keurig en verzorgd uitgespeeld. Met veel plezier werd besloten met de inmiddels beroemde “slinger”. Top mannen!

• FC Kerkrade-West JO11-3 - SJO ZW'19-SVS JO11-1

Afgelopen zaterdag speelde onze JO11-1 de eerste competitiewedstrijd. De spelertjes moesten op bezoek bij Kerkrade West.

De wedstrijd begon om half 11 precies. Al na enkele minuten kon Kas scoren vanuit een perfecte voorzet van Senna over links, laag over de grond. Al vrij snel na de openingstreffer kon Ryan de voorsprong vergroten naar 2-0. De spelers van Kerkrade West verhoogden de druk en konden, ondanks het feit dat ze nog niet echt vaak in ons strafschopgebied waren geweest, tegenscoren. Onze spelers vertoonden veerkracht. Vanuit hun kracht, een vrijwel foutloos samenspel, werd Thijs in positie gebracht en kon scoren vanuit het middenveld. Onze keeper Pim werd enkele keren op de proef gesteld, maar Kerkrade West kon geen echte vuist maken. Onze verdediging, die bestond uit Oscar, Twan en Sietse gaven geen kansen weg en voorkwamen dat de tegenpartij nogmaals kon scoren. Met een schot vanaf "de 16" scoorde Sietse 4-1. Met deze comfortabele voorsprong ging het team de rust in.

Het kader gaf onder de rust aan dat men zeer tevreden was. Inzet, samenspel, individuele acties en mentale kracht, alles ging goed. "Let op dat ze niet direct kunnen tegenscoren" was hetgeen het team meekreeg. En dat kwam aan. Meteen na rust scoorde Kas voor de tweede keer uit een uitstekend van links genomen hoekschop, waarna Ryan de 6-1 kon realiseren na een uitstekende dribbelactie. Wat toonde de jongens vandaag een wil om te winnen. Maar het was nog niet "klaar". Wederom kon Kas scoren, 7-1. De kers op de taart werd door Twan geplaatst, hij bepaalde de einduitslag op 8-1. Wat een teamprestatie. Alle linies stonden goed en deden uitstekend hun taken. De achterhoede vond het middenveld die de voorhoede bedienden. Linies liepen in elkaar over. Wisselspelers werden naadloos ingepast. Trots, spelers met veel plezier, een genot om te zien. Op naar de volgende wedstrijd.