SV Simpelveld JO19-1

Selectie

Miel Delnoye, Martijn Douw, Melvin Kramer, Boy Leclaire, Raf Leclaire, Toine Leenders, Siem Lennartz, Jesse Meuwissen, Jens Nix, Noah Poullsen, Siep Quadvlieg, Brian Spronck, Sem Starmans, Max Vliegen, Joes Wiggerman, Bram Camps, Vince Voncken.

Trainingstijden

Dinsdag 18.15 uur - 19.45 uur in Simpelveld
Donderdag 19.15 uur - 20.45 uur in Simpelveld

Contactpersonen

Ron Eijkenboom

t. 06-52066002
e. r.eijkenboom@leeuwenborg.nl
Piet Seroo

t. 06-58795008
e. pukenmuk@telfort.nl
Frank Nix

t. 06-11400492
e. jeugdcommissie@zwart-wit.com
George Vandeberg

t. 06-15517794
e. jimmievandeberg@hotmail.com
Leon Vliegen

t. 06-29249576
e. l.vliegen@ziggo.nl

• WDZ JO19-1 - SJO ZW'19-SVS JO19-1

Omdat er teveel gebeurde in de wedstrijd, deze keer een verslag met steekwoorden:

Zonovergoten - Derby van de Limburgse Hoogvlakte - lekkere wei - nieuwe Timo - veel publiek - begin voor ons - kansen - 0-1 - op en neer - warm - dorst - overwicht WDZ - 2 minuten niet opletten - 2-1 - goede scheidsrechter - herpakken - 2-2 - rust - goed uit de kleedkamer - veel kansen 3-2 - meer kansen - voetbalwet - deksel op de neus - 3-3 - kans op kans op kans - jezelf niet belonen - tegenspeler geblesseerd, geen verzorging??? - toch beloning - 3-4 - nog meer kansen - slotoffensief WDZ - niet weer? - billen knijpen - einde - winst - poorten van de hel - sportieve tegenstander - 3 punten - en natuurlijk weer een WTF (winnend teamfoto)

• SJO ZW'19-SVS JO19-1 - Geuldal JO19-1

In navolging van onze senioren, die bij winst een overwinning team selfie (OTS) nemen en deze plaatsen op diverse media, kregen we gisteravond te maken met een nieuw fenomeen: de WTF. De winnend team foto.
    Onze JO19-1 mocht aantreden tegen Geuldal JO19-1. Hoewel deze wedstrijd om de bekende baard van de keizer ging, was een positief resultaat wenselijk.
    Zeker met de derby tegen WDZ, komende zaterdag, in het verschiet. Met een 1-3 voorsprong kon men aan de thee, maar na de pauze werd pas goed gas gegeven wat resulteerde in een 2-9 eindstand.

Een lekkere overwinning, waardoor er met vertrouwen richting Bocholtz gereisd kan worden.