SV Simpelveld JO19-1

Selectie

Miel Delnoye, Martijn Douw, Melvin Kramer, Boy Leclaire, Raf Leclaire, Toine Leenders, Siem Lennartz, Jesse Meuwissen, Jens Nix, Noah Poullsen, Siep Quadvlieg, Brian Spronck, Sem Starmans, Max Vliegen, Joes Wiggerman, Bram Camps, Vince Voncken.

Trainingstijden

Dinsdag 18.15 uur - 19.45 uur in Simpelveld
Donderdag 19.15 uur - 20.45 uur in Simpelveld

Contactpersonen

Ron Eijkenboom
Ron Eijkenboom

t. 06-52066002
e. r.eijkenboom@leeuwenborg.nl
Piet Seroo
Piet Seroo

t. 06-58795008
e. pukenmuk@telfort.nl
Frank Nix
Frank Nix

t. 06-11400492
e. jeugdcommissie@zwart-wit.com
George Vandeberg
George Vandeberg

t. 06-15517794
e. jimmievandeberg@hotmail.com
Leon Vliegen
Leon Vliegen

t. 06-29249576
e. l.vliegen@ziggo.nl
 

Laatste nieuws

 • De Leeuw O19-1 - SJO ZW'19-SVS JO19-1

  LSD

  Het ging de hele week maar over 1 ding: het LSD. LSD hier, daar, voor, achter. Vrijdag is LSD. De vetste LSD aller tijden. LSD, LSD en nog eens LSD, terwijl het eigenlijk over de DOZ had moeten gaan. Met een op het oog RFS, sommigen met een ietwat vreemde dierlijke reuk, werd er vertrokken naar de Leeuw. Sem en Toine gingen door hun EOB slechts mee voor morele steun.

  De wedstrijd werd gespeeld op het kunstgras, onder leiding van een WBC. Met de HVT en het hete kunstgras is het niet prettig spelen, zeker niet voor de AVS.
  Het wil dan ook niet echt vlotten, de thuisploeg speelt met een goede opbouw en probeert steeds hun BCA te bereiken. Aanvallend lukt het bij ons niet echt. Teveel mensen last van een WON. De thuisploeg creëert een mooie kans door hun BCA diep te sturen en 1 op 1 te zetten met onze ook NRK. De daarop volgende botsing werd op punten gewonnen door de laatstgenoemde. Ook wij krijgen een mooie kans door aanvalswerk van onze OBA Bryan. Helaas zonder resultaat. Vlak voor de pauze kon de WBC niets anders dan een strafschop geven, voor de thuisclub, omdat de BCA binnen “de 16” gevloerd werd. Een kans die de BCA zich niet liet ontnemen. 1-0.
  In de rust was het tijd voor een NAV en een OPP. De WLZ laat niet na en zal zeker slachtoffers gaan maken. De MSO hadden inmiddels de schaduw opgezocht . De OPP had geholpen. De tegenstander werd meer onder druk gezet en wist het even niet meer. De Leeuw begon met IVS. De WBC geeft aan tijd bij te tellen, maar de IVS haalt wel steeds de angel uit de aanval en geeft steeds iets lucht aan de thuisploeg. Toch wordt er door de bezoekers gescoord. Onze VLV Boy, komt, uit een corner, plots vrij voor de HTK een kan de 1-1 scoren. De thuisploeg, die door een GTU, slecht 2 keer gespeeld heeft in 2 maanden, krijgt het niet meer belopen. Uw razende reporter werd nog afgeleid, door een incident op een ander veld. Een knokpartij waar de WWF jaloers op zou zijn, werd door de STO in de kiem gesmoord. Terug naar onze wedstrijd. Wij komen op een 1-2 voorsprong, door, na een corner, Wout, onze FOM in een KSP te zetten. Hij faalt niet. Dit is voor de thuisploeg een teken om de laatste krachten aan te spreken en te beginnen met een USO. Bij een hoekschop is het voor de WBC vanuit zijn positie niet te zien dat een IAV een van onze verdedigers wegduwt en inkopt. Onze NRK redt, maar een andere speler scoort het OGD, 2-2
  De laatste minuten vallen de spelers van de thuisploeg met de bosjes om. Een typisch geval van OWC. Dit in combinatie met de IVS van vooral de HTK maakt een USO van onze JO19 onmogelijk. De wedstrijd eindigt in een 2-2 eindstand. Zo zie je maar weer, een LSD wordt het liefst vaak gevolgd door een LSD (2) en niet door een EWW.
  Een gelijkspel dus geen WTF.
  Eerstvolgende wedstrijd is tegen Hulsberg op 8 mei, hopelijk een DOD

  LSD = laatste schooldag
  DOZ = driepunter op zaterdag 
  RFS = redelijk fitte selectie
  EOB = eerder opgelopen blessure
  WBC = weinig bewegende cirkelscheidsrechter
  HVT = hoge voorjaars temperatuur
  AVS= alcohol verwerkende spelers
  BCA = bonkige centrale aanvaller
  WON = wedstrijd onder niveau
  NRK = niet ranke keeper
  OBA = op Boltsnelheid acterende
  NAV = non alcoholische versnapering
  OPP = opbeurende pauze peptalk
  MSO = meereizende supporterende ouders
  IVS = irritante vertragende speltechnieken 
  WLZ = warme lentezon
  VLV = veel lopende verdediger
  HTK = hardschreeuwende thuis keeper
  GTU = gestaakt tumultueus uitduel
  WWF = World Wrestling Federation
  STO = senior thuis official
  FOM = fanatieke oproep middenvelder
  KSP = kansrijke scorings postitie
  USO = ultieme slot offensief
  IAV = Incidenteel aanvallende verdediger
  OGD = onverdiende gelijkmakend doelpunt
  OWC = ongetrainde waardeloze conditie
  LSD (2)= langzame slome dag
  EWW = energievretende warme wedstrijddag
  WTF = winnend team foto
  DOD = driepunter op dinsdag

 • SJO ZW'19-SVS JO19-1 - Groene Ster JO19-1

  Het volgende verslag is gemaakt door een van de spelers van onze JO19-1
  Reserve dat ben ik niet gewend, maar ewa ja, ook ik moet er aan geloven. Het begon 2 weken geleden, tijdens onze weddie tegen WDZ. Het zei knak, gewoon knak man broer, uit het niets. Een onschuldige valpartij en knak, en niet meer recht kunnen lopen. Niet alweer een blessure broer! De eerste 2 maanden van dit seizoen heb ik al gemist. Gelukkig hebben die drerries van de KNVB verleden week de weddie afgelast. Zo mis ik gelukkig niet teveel weddies, weet je wel. Vorige week had ik echt niet kunnen spelen. Mijn ouders hebben me tot afgelopen woensdag nog met de waggie van onze osso naar scorro moeten brengen. Was best chill man. Met de bike gaan was echt niet chill met dit koude weer. Deze wedstrijd was het trouwens best planga weer. Donderdag voor de eerste keer weer getraind, maar nu wil ik spelen. Tja getraind, ewa ja eigenlijk niet. Eigenlijk heb ik maar wat rondjes gelopen. Ik was zelfs misschien wel storend voor de rest van de groep. Misschien dat ik daarom ook wel reserve zit, broer.
  We staan met de rust met 1-0 voor en we spelen best rommelig. We moeten de 2-0 maken en dan is het klaar, denken de coaches. Ik kan daar sowieso wel verandering in brengen, maar de coaches willen me nog niet brengen. Het risico is te groot man. Ewa ja, eigenlijk ook niet heel slim van me, om niet naar een fysiotherapeut te gaan, om te laten kijken, wat er niet barkie aan me is. Die had me waarschijnlijk kunnen helpen of in ieder geval kunnen vertellen wat er met mijn onderstel aan de hand is. Misschien push ik die fitness wel te hard. Daar kweek ik die enge spieren man. Vooral mijn bovenlichaam. Ewa ja, alles voor die chimeids. 2e helft gaat wel relax man, bij 5-0 mag ik er eindelijk in. Ik zal ze even een dampoe laten ruiken en extra gas geven. Zij zullen zien kill. Bij de eerste beste voorzet probeer ik een echte fallrückzieher. Eigenlijk weerspiegelt deze actie mijn hele seizoen. Springen, vallen en opstaan.
  Gelukkig krijg ik een nieuwe kans om me te bewijzen. Ik mag een voorzet binnentikken. Die kans was gewoon niet te missen broer. We winnen met 7-0 door met vlagen leuk voetbal.
  Doelpunten behalve die van mij, zijn van mijn matties, Timo 3, Jesse 2 en Bryan. Een overwinning en dus een WTF.
  Challas!

  P.S. Deze torie is als fatoe bedoeld.


 • WDZ JO19-1 – SJO ZW19-SVS JO19-1 1-1

  Na het zien van bovengenoemde wedstrijd, zijn we nog zoekende naar een passende titel van het verslag. De redactie heeft nog geen titel gevonden, die de wedstrijd het best omschrijft en de juiste sfeer weergeeft.
  Onderstaand enkele mogelijkheden. Mocht iemand aanwezig zijn geweest en een betere titel kunnen aanleveren, dan zijn we zeker geneigd deze te gebruiken.
  Voorlopig kan men kiezen uit de volgende titels:

  10 maart, uitgestelde start van de competitie brengt vuurwerk.

  Derby van de Limburgse hooglanden, deel 3.

  Het gevecht om het officieuze JO19 kampioenschap van de gemeente Simpelveld.

  Van een volle bank met reservespelers, naar een bank vol kneuzen.

  WDZ tegen ZW19-SVS : Het ontbreken van kunstgras beïnvloedt de eerste wedstrijden na de winterstop.

  Het aanhoudende blessureleed bij ZW19-SVS: “het zei knak".

  Puntendeling: veel strijd, geen kaarten.

  Burenruzie: Eerste helft voor WDZ, de tweede voor ZW19-SVS.

  Burenruzie: efficiënter afronden had de bezoekers 3 punten opgeleverd.

  WDZ tegen ZW19-SVS, een verdiende puntendeling.

  WDZ tegen ZW19-SVS : Hoe een voetbalgevecht, toch sportief kan zijn.

  Langs de zijlijn: Leon Vliegen, de bevlogen vlaggenist.

  Slecht weer in winterstop: Gemeentes bepalen niveau en conditie teams.

  Het nieuwe omkleden: eerst controle webcams en dan pas kleren uit.

  10 maart (1496) Columbus keert huiswaarts na zijn 2e ontdekkingsreis.

  Keepersgeluk: het engeltje op de lat hoeft niet in actie te komen.

  ZW19-SVS vergeet weer te scoren. Coach: “het wordt toch een dingetje"

  Uw keuze of uw titel, kunt u doorgeven, door op dit bericht te reageren.
  Enige interactie is dus gewenst en wordt gewaardeerd.

 • RKVVL/Polaris JO19-2 - SJO ZW'19-SVS JO19-1


  Opa, kom je ook een keer naar een wedstrijd van mijn team kijken?
  Junge, ik wohn jetzt 57 Jaar in Bleierheide en je weet toch dat ik nicht naar Hollandisches Fussball kijk.
  Ja, maar opa, mijn ouders moeten allebei werken en we zijn aan de beurt om te rijden.

  Eigentlich wilde ich nog abzeggen toen ich hoorde das het Spiel in Maastricht stattfindet.
  De letzte keer dat ich naar Maastricht bin geweest, sind we met meine Kumpel Sjef und Harrie naar de grotten in der Pietersberg geweest. Dat was ein Ausflug van de Koempelverein. Die man von de grotten heeft gedacht, das wir noch niemals in grotten geweest waren. Er heeft alles übertrieben. Der was wahrschijnlik noch niet in die Laura oder Julia geweest. Wat hebben wir gelachen. Ik glaube dat sind ze in Maastricht noch immer nicht vergeten. Sie hebben jetzt ein Tunnel gegraben om ons zu übertreffen.

  Aber jetzt meer over het Spiel. Es was Bitterkalt en het Spiel zorgte ook nicht für opwarmung. Das team van mijn kleinsohn sturmte. Die kleine Sturmer van die, heeft de eerste viertelstunde, 4 of 5 Tore schieten können, alleen hat der noch die Dosen om de schoenen gehat. Die Thuismannschaft heeft nur verdedigd. Mit halbzeit was het 0-2. Ich heb toen noch mit ein andere opa gesprochen, opa Hans. Der komt jede week kijken, der arme Kerl. In de 2e helfte das selbe. alleen die geel/schwarzen sturmten. Ik hörrte dat onser Linienrichter deze Saison nog geen Spiel verloren heeft. Dit Spiel heeft er nur 1 keer voor Abseitz geflagt. Alleen der Schirri pfeifte niet. Gelukkig was onser Torwart niet eingeschlafen. Met seine postuur hatten ze die besser als Sturmer, wie Horst Hrubesch gebruikt. Dan iemand wie Manfred Kaltz met seine Bananenflanken op de vleugel und de Tore volgen van selber. Glücklich was die kleine met de schwarze Haren wakker. Hij maakte, glaube ik 4 Tore. Bij de Thuismannschaft waren welche die hebben het Buch van onser Lothar gelesen: “Eine gute Schwalbe ist Kunst". Ik bin letzt met Bertien naar het Scapino ballet gewesen. Ze had Karten gewonnen bij de Postcode Lotterie. In das Schwanenmer waren minder Sterbende Schwanen wie nu op dit veld. Daar was een Spieler die maakte ene betere pirouette als Katarina Witt. 5-0 was de eindstand. Ik hatte beter naast Bertien bei de kachel kunnen blijven sitzen um naar het Spiel van Schalke te kijken. Vanavond ga ik met meine koempels naar de Sankt Barbara viering. Dan vertel ik over dit Spiel en über de neue Tunnel

  Groeten Siegfried (opa Siggie)

  Door tijdgebrek heeft de redactie geen tijd gehad de tekst te controleren op spelfouten.
  Uitslag 0-5 met een ruststand van 0-2. Doelpunten Timo 1 en Sem 4. En dus een WTF • SJO ZW'19-SVS JO19-1 - GSV/Schimmert JO19-1

  De Sint kwam zaterdag met de trein van de ZLSM in Simpelveld aan
  en wilde weer eens naar een voetbalwedstrijd gaan.

  Maar wat hij zag heeft hem toch verrast.
  De wedstrijden in Simpelveld waren afgelast.

  Het blijkt dat zodra er een beetje regen valt,
  op de velden van Simpelveld niet meer wordt gebald.

  Alleen voor de wedstrijd van JO19,
  heeft men een alternatief gezien.

  Zij mogen spelen op de heilige velden in Eys.
  Sportpark Hanzon heet dit Sportpaleis.

  Dus de Sint op Amerigo om te kijken naar de wedstrijd tegen GSV.
  Zelfs een paar pieten gingen mee.

  De hele week werd er al gekletst dat het niet zo´n moeilijke tegenstander zou zijn.
  Als je dan na een paar minuten al een doelpunt tegen krijgt doet dat extra pijn.

  Gelukkig hielp de keeper van de tegenstander een handje mee.
  Hij verdedigde slecht uit en onze spits, Bryan maakte er twee.

  Echter liep het spel nog niet helemaal lekker.
  Gevolg 2 tegendoelpunten en een hoop gemekker.

  In de rust was het tijd voor een speech van Piet (niet die van de Sint) George en Ron,
  Zij vertelden de mannen, dat alles mogelijk was en dat het allemaal nog kon.

  Meteen na rust, raakte keeper Jens, volgens de scheidsrechter, buiten de zestien de bal met de hand
  en mocht met een gele kaart, 10 minuten aan de kant.

  Met veel tegenzin is hij er vanaf gegaan
  en ging Boy onder de lat staan.

  Een verdediger van de uitploeg was het niet eens met de scheids en er sloegen een paar stoppen door.
  Een charge op onze spits, daar krijg hij ook 10 minuten voor.

  Het spel bleef rommelig en ging op en neer,
  niet goed ingrijpen en GSV scoorde weer.

  Het lijkt nu over, tenzij er een mirakel gebeurt
  Zeker als de scheidsrechter op aanwijzing van een van de grensrechters de zuivere 3-4 afkeurt.

  Met deze 2-4 achterstand en nog een klein kwartier op de klok,
  was het moment dat coach George vertrok.

  Jongens, doe nog even je best!
  Ik moet voetballen met de veteranen bij Kerkrade-West

  En of ze hun best nog deden
  Er werd gevochten en gestreden.

  De tegenstander werd met de rug tegen de muur gezet,
  met veel passie en extra arbeidsinzet

  Hebben de Spartaanse conditietrainingen van Ron dan eindelijk resultaat?
  Rennen, springen, opdrukken tot je bijna doodgaat.

  Een ware aanvalsgolf en de druk op het doel was non-stop
  GSV/Schimmert had er geen antwoord met op.

  De thuisploeg scoorde plots aan de lopende band,
  fel aangemoedigd vanaf de kant

  Het was een chaos bij GSV achterin
  en de JO19 schoot er in 10 minuten 5 in

  De 5 doelpunten werden door Bryan (2) 1 Boy, Timo en Vince gescoord.
  Tenminste dat heeft de Sint gehoord.

  Een mooie teamprestatie en de 3 punten zijn binnen.
  Het feesten kan beginnen

  Bij winst gaat de groep altijd een WTF (winnend team foto) maken
  Althans dat is een van de afspraken

  Ware het niet dat de fotograaf het deze keer vergeten was.
  Hij was buiten nog bezig met het terugleggen van plakken gras

  Gelukkig hebben de jongens ook zonder foto pret
  Kijk maar naar de eigen WTF van het vrolijke kwartet

  Volgende week uit naar hekkensluiter Polaris/RKVVL
  Hopelijk beginnen de mannen dan meteen fel

  Want wat de Sint vandaag allemaal zag,
  is helemaal niet goed voor zijn hartslag

  Sint • SJO ZW'19-SVS JO19-1 - Haslou JO19-1

  Aangezien de verslagen, door menigeen beoordeeld werden als eenzijdig, is besloten het volgende verslag door een onafhankelijk persoon te laten maken. In dit geval door een van onze jongste pupillen. Het verslag is door onze redactie, daar waar nodig, aangevuld.

  Zaterdag ben ik met mijn papa naar de grote jongens gaan kijken. Er zijn een paar jongens, die ik ken, van toen we op vakantie waren op het voetbalveld (red. VSN-voetbaldagen). Er was een echte scheidsrechter, die heel hard kom fluiten. In de pauze mocht ik chips en ranja. Na de chips was het erg koud buiten en zijn we binnen gebleven, bij de voetbaltafel. Ik denk dat de grote jongens gewonnen hebben. Na de wedstrijd zijn we, samen met de nieuwe vriendin van papa frietjes gaan eten. Die is net zo oud, als mijn nichtje Tanja. Dat komt, volgens mijn mama door de misdrijf cursus (red. Midlife..). Van mijn papa mag ik ook naar de filmmiddag, leuk he.

  Red.: Rust 2-0, Eindstand 3-2. Doelpunten Miel en Timo (2) en dus een WTF


   
   

 • SJO ZW'19-SVS JO19-1 - RKSVB/Voerendaal JO19-1


  Met de inhaalwedstrijd, tegen de Ster van afgelopen donderdag, nog in de benen, mogen we aantreden tegen onze vrienden van RKSVB/Voerendaal, een geduchte tegenstander. De start is veelbelovend, duels worden gewonnen en de eerste kansen zijn voor ons. De tegenstander wordt onder druk gezet en bij een probleem bij het uitverdedigen mag Bryan de 1-0 scoren. We denderen door. Mooi combinatievoetbal zorgt ervoor dat Joes alleen voor de keeper staat en deze kans laat hij zich niet ontnemen, 2-0. Met deze stand gaan we de rust in. De eerste kans na rust is wederom voor de thuisclub. Siem breekt door en dreigt alleen op doel aan te lopen, maar een verdediger steekt er een stokje voor. Geen kaart, maar alleen een vrije trap, beslist de scheidsrechter. Boy legt aan en schiet de bal via een mooie curve in het netje, 3-0. Wie denkt dat de kopjes gaan hangen bij de tegenstanders, komt bedrogen uit. Terwijl onze jongens nog nagenieten van de 3-0 ligt de bal er aan de andere kant weer in, 3-1. Voerendaal ruikt bloed en zet aan. Geholpen door de stevige wind in de rug zet men de thuisclub vast, met als resultaat, veel kansen en uiteindelijk de 3-2 en 3-3. Het meest besproken moment van de dag volgt echter later. Bij balbezit van onze JO19 fluit de scheidsrechter af, wegens een blessure van een speler van RKSVB/Voerendaal. Bij de scheidsrechtersbal gaat de bal niet retour naar de onzen, maar naar de spits van de bezoekers die alleen voor onze keeper komt te staan. Via de kluts gaat de bal erin, 3-4. Onsportief of slimmigheid, de meningen zullen er verdeeld over zijn. Het slotoffensief van de thuisploeg mocht niet meer baten. 
  Komende week, wonden likken, blessures laten genezen en dan zaterdag , weer volle bak tegen de ongeslagen koploper Leonidas.
   
   

   

 • De Ster JO19-1 - SJO ZW'19-SVS JO19-1

   
  Op donderdag 2-11 mochten onze jongens naar Stein voor de uitwedstrijd tegen de Ster, waar oud-Simpelveld trainer, Piet Aussems aan het roer zit . Vol goede moed vertrokken we, en groupe, gevolgd door de extra bus met geblesseerden. (Ja, wij spelen wel als we niet compleet zijn). We begonnen sterk en de 1-0 door Bryan, was zeker verdiend. De 2 en 3-0 hadden kunnen vallen, maar dat gebeurde niet. De Ster beperkte zich tot sporadische uitbraken en veel kleine, handige overtredingen op het middenveld. Uit een van die uitbraken viel de 1-1. Met die stand konden we richting thee. Die thee deed de thuisclub goed. Door de inbreng van nieuwe handige buitenspelers en een ander tactisch plan kwamen onze mannen er niet meer aan te pas. Na een helft ploeteren konden we met een 5-1 verliespartij huiswaarts. Op donderdagavond spelen is toch echt niet ons ding......
   
   

 • SJO ZW'19-SVS JO19-1 - VV Hellas JO19-1


  Het is donderdag 25 oktober en onze mannen mogen eindelijk hun 2e competitiewedstrijd spelen. We gaan het meteen bij de naam noemen: Het Donderdag-Thuisdrama. Op een of andere manier is het niet mogelijk, om een thuiswedstrijd op donderdag op een normale manier te starten. Nu ook weer. Hellas is de betere partij en mag na 5 minuten aanleggen vanaf 11 meter. 0-1. Onze mannen rechten de rug en geven gas, met als resultaat tig kansen. Kansen die niet benut worden. Uw razende reporter heeft diverse malen de hindernissen van de Honden Sport Vereniging moeten nemen om de ballen te zoeken. Ballen die eigenlijk achter de doelman van Hellas hadden moeten liggen. En zoals vaak........als je zelf niet scoort, doet de tegenstander het wel. Vlak voor rust een snelle uitval van Hellas, 0-2. Na een inspirerend gesprek van het technisch team, in de rust, werd er beter gespeeld. Hellas, duidelijk spelend vanuit een georganiseerde verdediging, kwam er niet meer uit. Door foutief uitverdedigen, mag Timo de 1-2 scoren. De gelijkmaker hangt in de lucht. De kans erop wordt groot als we een penalty mogen nemen. Onze Max mag aanleggen en de keeper stopt de inzet. De scheidsrechter beslist dat de keeper, die een duidelijke instructie had gekregen, deze had genegeerd. Max mag opnieuw aanleggen. De keeper was niet onder de indruk en stopt ook deze inzet. Ondanks kansen en overwicht blijft het 1-2. Geen 3 punten, geen WTF.

 • RKASV/Geusselt Sport JO19-1 - SJO ZW'19-SVS JO19-1


  Na het ophalen van onze spits (verslapen) werd er om kwart voor 1 vertrokken, voor onze uitwedstrijd tegen RKASV/Geusselt Sport. Aangekomen in Maastricht bij het nieuwe complex van RKASV, blijkt dat we de instructies niet goed gelezen hadden en konden we starten met onze opwarming, door van RKASV naar Geusselt Sport te lopen. Door dit foutje zat een volledige warming-up ter niet in. En dat was te merken. Veel balverlies over en weer en zoals donderdag werden er weer kansen om zeep geholpen. Na een kwartier, door een indraaiende vrije trap een 1-0 achterstand. Dit was geheel tegen de verhouding in. De kansen die er waren, kwamen van onze kant. Vlak voor rust, eindelijk de beloning. Na een mooie aanval over meerdere schijven, scoorde Joes de verdiende 1-1. Na rust, met wind mee, was er een duidelijk overwicht van onze kant. De tegenstander kwam er nog maar sporadisch uit. Het vizier staat nog steeds niet op scherp en het blijft lang 1-1, totdat aanvoerder Sem met een schot van buiten het penaltygebied de doelman verschalkte. Een bewuste..., we zullen het nooit weten en het maakt ook niet uit. 1-2. Nemen we de 3 punten dan mee naar huis? Het ziet er goed uit, als de tegenstander met 9 man komt te staan. 1-3 maken en naar huis is het devies. Echter met 9 man gaat de thuisploeg pas echt gas geven, wat resulteert in enkele hachelijke momenten voor het doel van onze doelman. Uiteindelijk fluit de prima leidende scheidsrechter af en is het weer tijd voor een WTF. Ook mogen we weer vermelden dat onze grensrechter een foutloze wedstrijd vlagde. Komende donderdag om 20.00, de volgende wedstrijd uit tegen De Ster. Voor spelers, trainers en publiek, de volgende link, zodat we meteen bij het juiste veld terechtkomen.

 • WDZ JO19-1 - SJO ZW'19-SVS JO19-1

   
  Omdat er teveel gebeurde in de wedstrijd, deze keer een verslag met steekwoorden:

  Zonovergoten - Derby van de Limburgse Hoogvlakte - lekkere wei - nieuwe Timo - veel publiek - begin voor ons - kansen - 0-1 - op en neer - warm - dorst - overwicht WDZ - 2 minuten niet opletten - 2-1 - goede scheidsrechter - herpakken - 2-2 - rust - goed uit de kleedkamer - veel kansen 3-2 - meer kansen - voetbalwet - deksel op de neus - 3-3 - kans op kans op kans - jezelf niet belonen - tegenspeler geblesseerd, geen verzorging??? - toch beloning - 3-4 - nog meer kansen - slotoffensief WDZ - niet weer? - billen knijpen - einde - winst - poorten van de hel - sportieve tegenstander - 3 punten - en natuurlijk weer een WTF (winnend teamfoto)

 • SJO ZW'19-SVS JO19-1 - Geuldal JO19-1

   
  In navolging van onze senioren, die bij winst een overwinning team selfie (OTS) nemen en deze plaatsen op diverse media, kregen we gisteravond te maken met een nieuw fenomeen: de WTF. De winnend team foto.
  Onze JO19-1 mocht aantreden tegen Geuldal JO19-1. Hoewel deze wedstrijd om de bekende baard van de keizer ging, was een positief resultaat wenselijk.
  Zeker met de derby tegen WDZ, komende zaterdag, in het verschiet. Met een 1-3 voorsprong kon men aan de thee, maar na de pauze werd pas goed gas gegeven wat resulteerde in een 2-9 eindstand.

  Een lekkere overwinning, waardoor er met vertrouwen richting Bocholtz gereisd kan worden.