PR Commissie

SV Simpelveld vindt het belangrijk dat haar leden zich betrokken voelen bij de vereniging en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Een goede communicatie is daarbij van groot belang. Daarom heef SV Simpelveld met ingang van het seizoen 2016 – 2017 een Commissie PR & Communicatie opgericht.

De Commisie PR & Communicatie van SV Simpelveld houdt zich bezig met de interne (met haar leden) en externe (andere partijen) communicatie, met als doel de vereniging te presenteren, te promoten en op een positieve manier onder de aandacht te brengen.

Voor deze commissie worden nog enthousiaste vrijwilligers gezocht!
Om onze site weer een levendige site te kunnen maken met aandacht voor alle geledingen en teams binnen de club is de commissie PR & Communicatie op zoek naar personen die het leuk vinden om af en toe een stukje te schrijven voor de website en/of weekblad d’r Troebadoer.

Wil je dus af en toe een stukje schrijven, bijvoorbeeld over de wedstrijden van je team of het team van je zoon of dochter, neem dan contact met ons op. Ook als je af en toe foto's wilt maken of een tekening of cartoon wilt inzenden, horen wij graag van jou!

Zowel leden als ouders van leden (of andere geïnteresseerden) mogen reageren op deze oproep. Het enige wat je nodig hebt is een gezonde dosis creativiteit.

Dus: Heb je een vlotte pen en vind je stukjes schrijven leuk? Neem dan contact op met Kiki Widdershoven via kikiwiddershoven@live.nl of 0621890929.

Laten we er samen voor zorgen dat onze website weer meer lezenswaardig wordt!

Kiki Widdershoven
e. kikiwiddershoven@live.nl