• Fysio Terworm verwelkomt je graag weer! Fysio Terworm verwelkomt je graag weer!
 • CarXpert Joost van Can CarXpert Joost van Can

Nieuws

 • Vrienden en vriendinnendagen bij SJO ESB'19

  Vrienden en vriendinnendagen bij SJO ESB'19


  Wil je graag een keer voetballen met je klasgenoten of vriendjes? Of is Lieke Martens, Frenkie de Jong of Virgil van Dijk een van je helden en wil je het voetbalspelletje graag zelf een keer uitproberen? Dat kan. Kijk op de flyer wanneer je leeftijdscategorie traint en vraag aan je ouders of ze snel contact zoeken met een van de contactpersonen (zie flyer bij lees meer onder het bericht) en dan beleef jij de mooiste dag van het jaar!

  Aarzel niet en meld je aan!


  I.v.m. geldende Covid-19 protocollen en bijbehorende instructie willen we vragen om zich eerst aan te melden.

  Lees meer
 • Doe mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz met topsporters in hoofdrol

  Doe mee met de Vitaal Verenigen Sportquiz met topsporters in hoofdrol

    
  Wie mag zich de beste sportkenner van onze club noemen?
  Daar komen we op vrijdag 15 mei achter tijdens de Vitaal Verenigen Sportquiz.
  Doe mee en win prijzen voor onze club of jezelf. De quiz start om 19:30 uur. Gert Jakobs hoopt dat je meedoet! https://youtu.be/_CqXM88eijM

  Ga voor meer informatie en hoe mee te doen naar www.vitaalverenigen.nl/vitaal-verenigen-sportquiz.
   
   

 • UPDATE COVID-19/Corona-virus

  UPDATE COVID-19/Corona-virus

   
  Gisteren heeft de overheid de nieuwe corona maatregelen bekend gemaakt.
  Voor de sport is het volgende besloten:

  Basisscholieren mogen vanaf 28 april in groepsverband trainen en potjes spelen. Geen competities.
  Middelbare scholieren mogen vanaf 28 april ook buiten sporten mits 1,5 meter afstand mogelijk is.
  Geen ouders langs de lijn en thuis douchen.

  Op dit moment voert de Gemeente Simpelveld groot onderhoud uit op de velden binnen de Gemeente. Wij zullen derhalve met alle betrokken partijen (Gemeente, Sportclub ’25 en Zwart-Wit ’19) in overleg treden om de mogelijkheden te bekijken om weer te starten met de trainingen.

  Het bestuur
   
   

 • KNVB beëindigd seizoen 2019-2020

  KNVB beëindigd seizoen 2019-2020


  Het amateurvoetbal is voor het seizoen 2019-2020 in een deceptie afgelopen. Naar aanleiding van de maatregelen rondom de corona-pandemie heeft de KNVB besloten alle competities te beëindigen.

  Voorzitter Patrick Wiggerman vertelt (dit interview is telefonisch afgenomen, red.): “Dat is heel erg jammer, maar niet meer dan dat, laten we eerlijk zijn. Jammer dat de vele SV Simpelveld- leden juist nu het zo mooi weer is niet kunnen voetballen maar gelukkig heeft de meerderheid begrip voor de maatregelen die ons van hogerhand zijn opgelegd. Onze gedachten gaan uit naar hen die ziek zijn, mensen die een sterfgeval te betreuren hebben en naar de ondernemers die in zwaar weer zitten. In een periode van wereldwijde onrust met een onheilspellende ziekte die ook in Simpelveld slachtoffers maakt, is voetballen nog maar de belangrijkste bijzaak van de hele wereld. De dagen dat we weer lekker samen kunnen sporten komen weer, laten we ons daar aan vasthouden."

  Lees meer
 • Voortbestaan van de supportersvereniging van SV Simpelveld in gevaar!

  Voortbestaan van de supportersvereniging van SV Simpelveld in gevaar!

    
  De supportersvereniging van SV Simpelveld is in 1965 opgericht en bestaat dit jaar zodoende 55 jaar. In de beginjaren was de doelstelling van de supportersvereniging het steunen van de spelers van het 1ste elftal. In de loop der jaren is dit verschoven naar het steunen van alle elftallen binnen de SV Simpelveld, zowel senioren als jeugd. Als een team een activiteit wil organiseren kunnen zij altijd bij de supportersvereniging aankloppen voor een financiële bijdrage.
   
  De supportersvereniging krijgt haar inkomsten uit de verkoop van loten tijdens de thuiswedstrijden van het 1ste elftal, de wekelijkse duitse lotto waarbij het reservegetal (Zusatzzahl) de winnaar bepaalt, en als laatste de contributie van de leden (ca. 40). Met deze inkomsten financieren zij de prijzen tijdens de thuiswedstrijden van het 1ste elftal (levensmiddelenmand, worst, eieren) en krijgen de teams een bijdrage voor hun activiteiten.
   
  Gedurende de laatste jaren wordt het echter steeds moeilijker om de touwtjes aan elkaar te knopen. Daarnaast zijn er ook steeds minder vrijwilligers die werkzaamheden willen verrichten.
   
  Na het overlijden van Mathieu Cransveld heeft Frans Franssen het voorzitterschap in 2001 overgenomen. Op dit moment neemt Frans alle werkzaamheden voor zijn rekening. Het spreekt voor zich dat ook de animo bij Frans tanende is en hij overweegt om te stoppen met de supportersvereniging.
   
  Wat zou SV Simpelveld zijn zonder supportersvereniging? We moeten er toch niet aan denken dat het na 55 jaar afgelopen is met de supportersvereniging.
   
  Op dit moment zijn wij zodoende druk bezig om vrijwilligers te vinden die de werkzaamheden overnemen.
  Gaat het voortbestaan van de supportersvereniging ook jou aan het hart, meld je dan bij Frans Franssen (045-5440252) of Sjaak Quaedflieg (06-52502761).  
   
   

Meer nieuws

Onze jarigen

Vandaag feliciteren wij:
Joey Dorren

Agenda

Darttoernooi Senioren SV Simpelveld

Datum(s) vrijdag 29 november 2019

« Terug naar vorige pagina