UPDATE COVID-19/Corona-virus

Het kabinet heeft op maandag 23 maart 2020 nieuwe maatregelen bekendgemaakt om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Als gevolg daarvan zullen alle activiteiten binnen SV Simpelveld tot 1 juni per direct afgelast worden.

Dit houdt in dat tot 1 juni:
    - Het sportcomplex gesloten is
    - Er geen wedstrijden, oefenwedstrijden of trainingen zullen zijn voor zowel senioren als jeugd.
    - De kantine niet geopend zal zijn in deze periode

We vinden het uiteraard jammer dat deze maatregelen genomen moeten worden, maar in de strijd tegen verdere verspreiding van het coronavirus en voor de ontlasting van ons zorgstelsel kunnen we de maatregelen begrijpen.
    Houd onze website of Facebook in de gaten voor het laatste nieuws omtrent hervatting.

Bestuur SV Simpelveld

Voortbestaan van de supportersvereniging van SV Simpelveld in gevaar!

De supportersvereniging van SV Simpelveld is in 1965 opgericht en bestaat dit jaar zodoende 55 jaar. In de beginjaren was de doelstelling van de supportersvereniging het steunen van de spelers van het 1ste elftal. In de loop der jaren is dit verschoven naar het steunen van alle elftallen binnen de SV Simpelveld, zowel senioren als jeugd. Als een team een activiteit wil organiseren kunnen zij altijd bij de supportersvereniging aankloppen voor een financiële bijdrage.

De supportersvereniging krijgt haar inkomsten uit de verkoop van loten tijdens de thuiswedstrijden van het 1ste elftal, de wekelijkse duitse lotto waarbij het reservegetal (Zusatzzahl) de winnaar bepaalt, en als laatste de contributie van de leden (ca. 40). Met deze inkomsten financieren zij de prijzen tijdens de thuiswedstrijden van het 1ste elftal (levensmiddelenmand, worst, eieren) en krijgen de teams een bijdrage voor hun activiteiten.

Gedurende de laatste jaren wordt het echter steeds moeilijker om de touwtjes aan elkaar te knopen. Daarnaast zijn er ook steeds minder vrijwilligers die werkzaamheden willen verrichten.

Na het overlijden van Mathieu Cransveld heeft Frans Franssen het voorzitterschap in 2001 overgenomen. Op dit moment neemt Frans alle werkzaamheden voor zijn rekening. Het spreekt voor zich dat ook de animo bij Frans tanende is en hij overweegt om te stoppen met de supportersvereniging.

Wat zou SV Simpelveld zijn zonder supportersvereniging? We moeten er toch niet aan denken dat het na 55 jaar afgelopen is met de supportersvereniging.

Op dit moment zijn wij zodoende druk bezig om vrijwilligers te vinden die de werkzaamheden overnemen.
    Gaat het voortbestaan van de supportersvereniging ook jou aan het hart, meld je dan bij Frans Franssen (045-5440252) of Sjaak Quaedflieg (06-52502761).

VSN Voetbaldagen 2020

Van 17 augustus t/m 21 augustus 2020 worden wederom de VSN Voetbaldagen op het Sportpark SV Simpelveld georganiseerd; een geweldig voetbalevenement voor spelers van 6 t/m 15 jaar.

Contractverlenging Hoofdtrainer Rico Goffin

Hoofdtrainer Rico Goffin en SV Simpelveld hebben in goed overleg besloten om het contract met 1 jaar te verlengen. Vanwege de plezierige samenwerking alsmede de goede resultaten is hiertoe reeds in een vroeg stadium besloten.

Mede als gevolg van deze contractverlenging hebben de trainers Frans Ederveen en Ron Eijkenboom ook hun contracten verlengd.
    Hiermee blijft de technische staf onveranderd voor het seizoen 2020 – 2021.

Jeugdprins Dylan I

Jeugdprins Dylan I en jeugdprinses Chayenna I van harte proficiat met jullie uitverkiezing.
    Dylan is speler van de JO12-2 bij de SJO ESB ’19.

Namens SV Simpelveld wensen wij jullie en uiteraard ook jullie ouders Mirella en Pascal Seroo een onvergetelijk carnavalsjaar toe.