SV Simpelveld koppel darttoernooi

Op vrijdag 29 november jl. heeft het 1ste SV Simpelveld koppel dart toernooi plaatsgevonden.
16 koppels streden, verdeeld over 4 poules, voor de felbegeerde titel. Na de poule wedstrijden ging de strijd nog tussen 8 koppels. Na het spannende wedstrijd tussen de koppels Bas Kemperink/Mike Meuwissen en Patrick Raaijmakers/Franklin Schmetz, wisten Bas en Mike uiteindelijk beslag te leggen op de 3e plek.
De aansluitende finale tussen de koppels Wien/Jeroen Bergmans en Roger/Raf Leclaire had een hoog thriller gehalte. De koppels waren zeer aan elkaar gewaagd. Uiteindelijk was het Wien die de beslissende pijl in de bulls eye gooide.

Roger en Raf werden vervolgens beloond met een dagreis voor 2 personen naar London en de kampioenen Wien en Jeroen ontvingen een dagreis voor 2 personen naar Parijs. Beide prijzen mogelijk gemaakt door Slangen Reizen.

Op basis van de vele enthousiaste reacties zal dit evenement ook in 2020 wederom op de activiteitenkalender geplaatst worden.

Geplaatst op: 01-12-2019