NIEUWE NAAM, LOGO EN TENUE'S SJO

In de nieuwsbrief van januari hebben wij gevraagd om ideeën aan te dragen voor een nieuwe naam en voor een nieuw logo van de SJO.
Uit verschillende inzendingen heeft de stuurgroep een ontwerp en naam gekozen.

Op vrijdag 3 mei jl. hebben de DB's van Zwart-Wit'19 , SV Simpelveld en Sportclub '25 hun goedkeuring gegeven.

Vanaf het seizoen 2019 - 2020 zijn wij:

SJO ESB '19

De letters ESB staan voor de dorpen Eys, Simpelveld, Bocholtz en het jaartal staat voor het jaar van oprichting.

En als logo dragen wij voortaan:

Nieuwe tenues SJO ESB '19
Een afvaardiging van de sponsorcommissie van de drie verenigingen hebben afgelopen jaar hard gewerkt om ervoor te zorgen dat ook de jeugd vanaf volgend seizoen kan spelen in de nieuwe tenues:

WORD SHIRTSPONSOR
Altijd al shirtsponsor willen zijn? Dat kan nu!

Er zijn prachtige shirts ontworpen. Op de mouwen bieden wij jou de mogelijkheid om als shirtsponsor de jeugd te steunen. 3 jaar lang ben je sponsor van een team, voor € 50,- per jaar (ex. BTW).
Meld je, voor meer informatie, bij Robert Knobbe (famknobbe@hetnet.nl) of Jos van Loo (j.vanloo-schijen@home.nl).

Met dank aan Rob Kemmeren voor het verzinnen van onze nieuwe naam en Ties Grond voor het bedenken van het tenue!
Zij zullen binnenkort in het zonnetje worden gezet.

Geplaatst op: 04-05-2019