Slangen Reizen nieuwe hoofdsponsor SV Simpelveld

De bestuurlijke wisseling van de wacht binnen SV Simpelveld is er een geweest die gepaard ging met een prachtige opsteker voor de vereniging; een nieuwe hoofd- en shirtsponsor werd namelijk vastgelegd.
Het in Zwitserland gevestigde Slangen Reizen zal minimaal de komende drie seizoenen hoofdsponsor zijn en tevens shirtsponsor van het eerste team. En daar moest op geproost worden! Op de middenstip van het hoofdveld werden afgelopen week door Eddy Slangen jr, marketingmedewerkster Danique Emonds, SV Simpelveld-voorzitter Patrick Wiggerman en bestuurslid Bas Werry de handtekeningen onder de samenwerking gezet.

“Waar een oriënterend gesprek niet al toe kan leiden. We hadden begin dit jaar de vraag of Slangen Reizen ‘iets’ inzake sponsoring voor onze jeugd kon betekenen. Aan tafel werd al snel duidelijk dat Eddy Slangen erg enthousiast was”, zo licht SV Simpelveld-voorzitter Wiggerman toe.
Eddy Slangen: “Ik heb jaren in de jeugd van Simpelveld gespeeld, ben een Simpelvelder jongen, mijn familie komt hier vandaan. Toen Bas (Werry, red) ons vertelde dat de plek voorop de shirts vrij kwam, hoefden we niet lang na te denken. We hebben samen met de mensen van SV Simpelveld een prachtig hoofdsponsor-plaatje opgesteld, de shirts vormgegeven en zoals gezegd met champagne op het veld getoost.”

“Het enthousiasme dat we merken bij Eddy Slangen en de medewerkers die hun steen bijdragen aan de samenwerking werkt aanstekelijk. Eddy geeft ons echt de indruk ook heel trots te zijn op zijn hoofdsponsorschap. Nou, die trots is absoluut wederzijds! Dat enthousiasme past bij de club SV Simpelveld en de weg die het nieuwe bestuur is ingeslagen. Sponsoring van een plaatselijke voetbalclub is anno 2019 in onze ogen meer dan ‘bord ophangen en rekening sturen’. Een sponsor moet ook handvatten krijgen aangereikt om zichzelf te etaleren en vaak moeten wij hierin ook het voortouw nemen. En met Slangen Reizen gaan we dat meteen doen. De mooie maganta kleur in het Slangen Reizen-logo zal straks prominent aanwezig zijn langs het veld. Een rose logo op de mouwen van het nieuwe shirt hebben we op verzoek van de spelers zwart gemaakt. Eddy kon er om lachen. Met de inzet van digitale media en een groot tv-scherm in de kantine zullen onze leden en bezoekers gauw genoeg weten wat het reisaanbod van Slangen Reizen is” zo laat SV Simpelveld weten.

Tijdens de seizoen opening op 24 augustus zal SV Simpelveld de nieuwe hoofdsponsor Slangen Reizen op ludieke wijze aan de leden presenteren. Iets met een touringcar, spelers, nieuwe shirts. Achter de schermen wordt druk overleg gevoerd. Op korte termijn zal er veel werk verricht moeten worden rondom het hoofdveld. Er komt 60 meter aan reclameboarding achter het doel voor Slangen Reizen. Achter het doel aan de bungalowparkzijde zal een proef plaatsvinden met een nieuw soort vlaggenstof dat bestand is tegen wind. “Deze proef gaan we samen met Slangen Reizen uitvoeren. Het kan hard waaien ‘op de wei’ en we willen wel eens zien hoe lang dit type stof (mesh, red) het volhoudt onder de tropische omstandigheden die we de laatste jaren hier kennen. Na vier jaargetijden kun je bepalen of dit materiaal aan de wensen voldoet. Is het bestand tegen wind en is het kleurvast, dan kunnen we het ook aan andere sponsoren aanbieden”.

Geplaatst op: 04-07-2019