Sponsoractie Plus

Word jij samen met PLUS Simpelveld-Bocholtz-Eys ‘sponsor’ van SV Simpelveld?
Dat kan! En het is heel makkelijk!

Vanaf zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke € 10,-- aan boodschappen bij PLUS Simpelveld-Bocholtz. Een soort kraslot dat je mee naar huis neemt.

SV Simpelveld sponsoren gaat nu heel makkelijk:

* Kras de unieke code van de voucher(s) open en scan de QR code met je mobiele telefoon (of ga naar plus.nl/sponsorpunten).
* In het zoekveld tik je in: SV Simpelveld; de club aan wie jij jouw punten schenkt.
* Voer de unieke code in en activeer. Als je de QR-code hebt gescand hoef je niks in te voeren, de unieke code staat er dan al.
* Hoe meer sponsorpunten wij als SV Simpelveld mogen ontvangen, hoe meer Euro's dit oplevert voor onze clubkas en hoe meer leuks wij voor onze leden kunnen organiseren!

SV Simpelveld bedankt jou voor je steun!

Langs deze weg willen wij PLUS Simpelveld-Bocholtz-Eys danken voor deze geweldige actie!

Geplaatst op: 07-09-2021