MO15 van SJO ESB ´19 kampioen!!!

Geïnspireerd door de Oranje Leeuwinnen afgelopen zomer begonnen de Meiden onder 15 afgelopen Augustus met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.
Een fanatieke groep meiden uit de dorpen Eys, Simpelveld en Bocholtz die een prima afspiegeling zijn van waar onze voetbalclub SJO ESB’19 voor staat, namelijk wekelijks trainen en voetballen met je vrienden en vriendinnen om zodoende via inzet en plezier goede resultaten te kunnen boeken.
En die goede resultaten hebben de meiden tot dusver geboekt! Afgelopen zaterdag togen de meiden richting Keer voor hun laatste competitiewedstrijd, onze directe belager had maar 1 puntje minder op de ranglijst en de meiden wisten dat ze moesten winnen om kampioen te kunnen worden. In het kleedlokaal voor de wedstrijd heerste nog een gezonde wedstrijdspanning en aangemoedigd door onze trouwe fanatieke aanhang werd die spanning op het veld snel omgezet in daadkracht. De tegenstander werd vanaf de aftrap onder druk gezet en kreeg geen tijd om in de wedstrijd te komen. Met snel combinatiespel werden we meteen gevaarlijk en al in de 3e minuut scoorden we de verlossende 1-0 waardoor de meiden vrijuit konden gaan voetballen. De in grote getale meegereisde ouders, vrienden en familie kregen een geweldige wedstrijd voorgeschoteld waarin de meiden maar liefst 8 keer wisten te scoren en onze ijzersterke verdediging wist alle pogingen van de tegenstander om aan te vallen al in een vroeg stadium af te stoppen. Zodoende stond er bij het laatste fluitsignaal een 8-0 score voor ons op het bord en kon het kampioensfeest in gang worden gezet. Komende zaterdag nog een spannende bekerwedstrijd uit tegen Bunde waar de meiden er alles aan gaan doen om in de bekercompetitie te mogen overwinteren en een plekje bij de beste 8 MO15 teams van Limburg en Brabant te veroveren.

Geplaatst op: 09-12-2019