Pupil van de week! Dat wil jij toch ook?

SV Simpelveld wil graag dat het 1ste elftal zichtbaarder wordt voor de eigen jeugd. Daarom wordt de traditie rondom de “Pupil van de week” nieuw leven in geblazen. Als jeugdspeler krijg je de gelegenheid om de spanning te ervaren rondom een thuiswedstrijd van het 1ste elftal van SV Simpelveld. De geheimen ontdekken van een goede voorbereiding op een wedstrijd en sfeer proeven in de kleedkamer. Welke jeugdige voetballer droomt daar niet van?

Meldt je aan als pupil van de week.

Je ontvangt dan een VIP-behandeling rondom een thuiswedstrijd van het 1ste elftal van SV Simpelveld. Je wordt samen met je ouders als een echte VIP ontvangen. Vervolgens maak je kennis met onze trainer Ricco Goffin en de spelers van het 1ste elftal. Voor je het weet mag je mee naar de kleedkamer om je samen met de selectie om te kleden en de wedstrijdbespreking bij te wonen.

Dan is het tijd om naar buiten te gaan en deel te nemen aan de warming-up. De spanning stijgt. In de spelerstunnel sta je klaar om samen met de scheidsrechter en de 2 teams het veld te betreden. Onder luid applaus van het publiek loop je als 1ste het veld op. Dit wordt jouw moment. Jij mag de aftrap nemen en dribbelt richting het doel van de tegenstander en … scoort!

Als de wedstrijd dan echt begint neem je plaats op de bank naast de trainer en de wisselspelers. Daar geniet je van de wedstrijd en moedig je jouw teamgenoten fanatiek aan. In de rust en na de wedstrijd staat er uiteraard wat lekkers voor je klaar. Tot slot ontvang je een echte oorkonde, een sjaal en een mooie muts van SV Simpelveld.

Interesse? Meldt je dan bij Ria Grond (rialadeur@hotmail.com) of Sjaak Quaedflieg (sjaak@samensterkadvies.nl). Mocht je wel interesse hebben, maar durf je niet alleen. Dan is het ook mogelijk om je samen met een vriendje of vriendinnetje op te geven. Daar doen wij uiteraard niet moeilijk over.

Geplaatst op: 09-12-2019