Vacature: Technisch Jeugdcoördinator (TJC)

Binnen de SJO Zwart-Wit ‘19 – SV Simpelveld – Sportclub ‘25 zijn wij per direct op zoek naar een Technisch Jeugdcoördinator (TJC)

De TJC is verantwoordelijk voor de technische gang van zaken binnen onze SJO. De TJC maakt niet noodzakelijk deel uit van het jeugdbestuur, of de stuurgroep SJO.

Wat houdt de functie in?
Het begeleiden, ondersteunen en motiveren van jeugdtrainers en -leiders op voetbaltechnisch gebied, met als doel elke jeugdvoetballer optimaal op te leiden.

Wat bieden wij aan?
· Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en workshops.
· Een financiële tegemoetkoming, die in onderling overleg wordt vastgesteld.

Wat verwachten wij?

· Ondersteuning en begeleiding van trainers op twee trainingsavonden per week.
· Ondersteuning en begeleiding van trainers op één dagdeel tijdens wedstrijddagen.

Verder verwachten wij van de TJC:

· Het op de hoogte zijn en zo nodig doorvoeren van aanpassingen aan het jeugdbeleidsplan van de SJO.
· Het indelen van bestaand kader.
· Het stimuleren van trainers en leiders tot het volgen van opleidingen.
· Het bijhouden van ontwikkelingen van teams, trainers en spelers.
· Het maken van een teamindeling voor aanvang van het nieuwe seizoen, in samenspraak met de coördinatoren en in overleg met trainers.
· Het bemiddelen bij knelpunten op voetbaltechnisch gebied met, trainer-coaches, teamleiders en spelers.
· Het voeren van periodiek overleg met seniorenafdelingen inzake doorstroom jeugdspelers naar senioren en eventuele andere aangelegenheden.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Piet Seroo (voorzitter SJO) via 06-52795008 of per e-mail pukenmuk@telfort.nl.

Geplaatst op: 15-01-2019