Horeca echtpaar achter de bar in de kantine van SV Simpelveld

 
Na een lange zoektocht is SV Simpelveld erin geslaagd een nieuw ‘kantine-echtpaar’ te vinden.

Paul en Agnes Fohler zullen de kantine op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag gaan runnen

Paul was jarenlang samen met Agnes uitbater van Café Wilhelmina in Spekholzerheide, een begrip in wijde omgeving. Agnes is de moeder van SV Simpelveld-secretaris Dave Essers: “Toen Dave ons vroeg of we eens wilden nadenken over het gastheerschap in Simpelveld, waren we meteen nieuwsgierig. Na een dag proefdraaien waren zowel Paul en ik, als ook de aanwezigen in de kantine en de bestuursleden laaiend enthousiast en is besloten een samenwerking aan te gaan.”

 


Paul; ”Voor ons is dit een mooie nieuwe uitdaging. Wij hebben er ontzettende veel zin in en gaan er samen iets moois van maken”.

Voorzitter Patrick Wiggerman is in zijn nopjes met de nieuwe ‘SV-aanwinsten’; “Wij zijn heel erg blij dat wij met Paul en Agnes een vaste kantine bezetting krijgen. Zij staan er om bekend echte horeca-mensen te zijn.
Afgelopen jaren hebben heel veel vrijwilligers geweldig werk verzet en kantinediensten gedraaid. Daar moet je als vereniging trots en ook heel dankbaar voor zijn. Ik, en met mij het hele bestuur, vinden dan ook dat de mensen die zoveel uren in de kantine geholpen hebben, ook eens in de media genoemd mogen worden; zij verdienen het om mede op deze manier bedankt te worden, dat kan ik niet genoeg benadrukken.”


Geplaatst op: 17-09-2019