Corona update

Sinds 13 november zijn er in Nederland nieuwe coronamaatregelen van kracht. Deze maatregelen hebben ook een grote impact op het voetbal. Zo zijn toeschouwers niet langer toegestaan op de accommodatie van SV Simpelveld en wordt iedereen verzocht de accommodatie na afloop van een training of wedstrijd zo spoedig mogelijk te verlaten.

Dringend verzoek
Wij verzoeken spelers, trainers, scheidsrechters, vrijwilligers en andere betrokkenen om een bezoek aan de kantine (als deze al open is) zo kort mogelijk te laten duren en daarna de accommodatie te verlaten. Het bestuur van SV Simpelveld wil in deze niet als politie agent optreden. Derhalve vragen wij iedereen om zich zo goed en consequent mogelijk aan de maatregelen te houden.

Zo dragen wij als SV Simpelveld ook een steentje bij aan het terugdringen van de besmettingen en hopen we dat straks het publiek bij wedstrijden en trainingen en het gezellige clubleven weer mogelijk wordt.

Bestuur SV Simpelveld

Geplaatst op: 19-11-2021