VSN Voetbaldagen 2019

Van 12 augustus t/m 16 augustus 2019 worden wederom de VSN Voetbaldagen op het complex van SV Simpelveld georganiseerd; een geweldig voetbalevenement voor spelers van 6 t/m 15 jaar.

Wat bieden deze zomervakantie voetbal dagen:

• Een goed georganiseerde week: Uw kind 5 dagen in goede handen
• 5 dagen FIFA 19 in het echt
• Een sportieve en gezonde voetbalweek
• Een goede start van het nieuwe voetbalseizoen
• Veel voetbalplezier….. en dat voor nog geen € 20,-- per dag
• Alle voetbalactiviteiten staan onder leiding van ervaren jeugdtrainers / leiders.
• Specifieke training voor spelers en keepers
• Partijspelen, Penaltybokaal, Boardingvoetbal, Kooivoetbal etc.!

Ook dit jaar weer verwachten wij veel inschrijvingen van deelnemers van de omringende voetbalclubs. Een vriendje of vriendinnetje mag je uiteraard ook laten aanmelden ook al zijn ze geen lid van een voetbalvereniging !
Dankzij sponsoring kunnen wij de kosten beperken tot € 98,- per deelnemer maar daar houdt je dan wel weer een supermooi voetbaltenue van het merk Jako over!! Bovendien regelen wij de lunchpakketjes en sportdrank.
De uiterste inschrijfdatum is 12 mei 2019.

Zorg er dus voor dat je er bij bent en schrijf je vandaag nog in op: http://www.voetbalschoolnederland.nl/jako_locatie.php
Klik hier voor de detail informatie flyer van de VSN voetbaldagen 2019

Geplaatst op: 26-11-2018