COVID-19

Door de aangekondigde maatregelen van de Nederlandse Overheid zijn wij genoodzaakt om vanaf dinsdag 29 september de volgende maatregelen door te voeren. Deze maatregelen zijn in elk geval voor de komende 3 weken van kracht:

1. De kantine is gesloten.
2. Na een training of wedstrijd, en na het eventuele douchen en omkleden, moet iedereen het sportcomplex zo snel mogelijk verlaten.
3. Alle sportwedstrijden worden gespeeld zonder publiek. Ook bij de training mogen mensen niet komen kijken. Dit betekent dus dat er geen bezoekers tot het sportcomplex worden toegelaten. Dit met uitzondering van chauffeurs die jeugdleden t/m 17 jaar naar een uitwedstrijd brengen.
4. Voor ouders/verzorgers betekent dit dat de kinderen bij trainingen en wedstrijden afgezet en opgehaald dienen te worden. Uitzondering hierbij zijn chauffeurs die jeugdleden t/m 17 jaar naar een uitwedstrijd brengen. Zij mogen dus wel naar de wedstrijd blijven kijken.

Wij rekenen wederom op jullie medewerking en wij realiseren ons terdege wat dit van jullie vraagt, net als in jullie werk-, school en/of privé-omgeving.

De afgekondigde maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te
doen. Alleen met z’n allen krijgen wij het Corona-virus onder controle.

Houdt de komende dagen en weken onze website en de Social Media kanalen in de gaten voor updates.

Het bestuur van SV. Simpelveld

Geplaatst op: 29-09-2020