100 jaar SV Simpelveld

SIMPELVELD - Op 1 juni 2019 bestaat SV Simpelveld exact 100 jaar. Deze unieke mijlpaal willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vanaf donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni 2019 zal het complex van de SV dan ook zijn omgetoverd tot een gezellig feestdomein, waar het jubileum dan ook op gepaste wijze met leden, supporters en vrienden van de SV Simpelveld gaat worden gevierd.

Kaartverkoop

Entréekaarten voor het DJ-Event en De Corona’s zijn verkrijgbaar bij Big Snack Oranjeplein (Oranjeplein 1a, Simpelveld), Hub Leclaire (hub@hubleclaire.nl), VVV Zuid-Limburg en online via https://shop.tickli.nl/tickets/sv- simpelveld.

Bezoek en like ook onze Facebook- pagina: www.facebook.com/100jaarsvsimpelveld

Programma

Klik op hieronder op "Lees meer" voor het volledige programma van ons feestweekend!

DJ-Event

Het feestweekend start op He- melvaartsdag, donderdag 30 mei 2019, met een DJ-EVENT op de feestlocatie aan de Sportlaan. Niet zomaar een DJ-EVENT, maar een waarbij diverse doorstromende talenten uit de regio te bewonderen zijn. De avond wordt geopend door niemand minder dan Stanley Stones (voorheen bekend als DJ Mad Stan). Stan is afkomstig uit Eys en is als oud-jeugdlid natuurlijk geen onbekende binnen de vereniging. Hij zal er zeker voor zorgen dat de sfeer er al

snel in zit. Verder staat Rowen Reecks op het programma. Rowen is een multitalent uit onze eigen gemeente, die ondanks zijn jonge leeftijd al een behoorlijke carrière heeft opgebouwd. Vervolgens zal Nigel Lakefield het stokje van Rowen overnemen en zal het publiek absoluut in beweging gaan krijgen met zijn unieke draaistijl. Hij zal ervoor zorgen, dat zowel jong als oud in de tent aan zijn trekken gaat komen. Zonder hier al te veel over te verklappen zal deze set voor menigeen “herinneringen" oproepen. Nigel zal de tent in ieder geval behoorlijk opwarmen voor de afsluitende act. De Morello Twins zullen daarna de spreekwoordelijke (en waarschijnlijk ook letterlijke) klap op de vuurpijl geven. Deze grootheden uit Wijlre zullen de avond op knallende wijze afsluiten.

SV Simpelveld reünie

Nadat iedereen weer een beetje is bijgekomen van de knallende openingsavond staat er op vrijdag 31 mei 2019 een gezellige verenigingsdag op het programma. Een dag die helemaal in de gelegenheid zal staan van de SV SIMPELVELD. Na de receptie ter gelegenheid van het jubileum

en natuurlijk de jubilarissen van onze vereniging, zal er een unieke wedstrijd worden gespeeld. Een team van (oud-) SV spelers zal het gaan opnemen tegen Roda JC ´94 – ´95. Iedere voetballiefhebber kent natuurlijk deze sterren nog. Het team dat knap 2e wist te worden achter het destijds ongenaakbare Ajax. Mannen als Barry van Galen, Maurice Graef, Marco van Hoogdalem, Johan de Kock en noem maar op. En natuurlijk niet te vergeten het trainersduo Huub Stevens en Eddy Achterberg. Na afloop van de wedstrijd is er tijdens de gezellige feestavond voldoende tijd en ruimte om herinneringen op te halen, sterke verhalen te vertellen en elkaar te overtuigen van acties van wereldformaat. Onze huis DJ Wim Frijns zal hierbij zorgen voor een passende sfeer in de vorm van muziek en zal menig gesprekje op gang weten te krijgen. Wim zal natuurlijk voor en tijdens de voetbalwedstrijd optreden als “stadionspeaker".

Jeugddag

Op zaterdag zal er overdag een grootse jeugddag georganiseerd worden, waarbij niet alleen de jeugd van SV Simpelveld, maar ook de overige jeugd uit Simpelveld, zal kunnen gaan genieten van een uniek opgezette spellendag. De precieze invulling hiervan houden wij natuurlijk nog een beetje geheim en zullen wij beetje bij beetje gaan verklappen. Houd daarom onze nieuwsberichten goed in de gaten!

De Corona´s

Op zaterdagavond is het tijd voor een grootse feestavond. Alles op het feestterrein zal dan in gereedheid zijn gebracht voor een onvergetelijke avond. Niemand minder dan De Corona´s zullen deze avond muzikaal opluisteren. Een topband die zal zorgen voor een unieke muziekbelevenis. Hun thema luidt niet voor niets “Stand-up Pop". Laat je vooral verrassen door deze mu- zikanten in ons feestpaviljoen.

Bekerfinales

De zondag staat in het teken van de bekerfinales. Een 4-tal bekerfi- nales van het district Zuid II zijn ons door de KNVB toegewezen en wij zijn er als vereniging dan ook uitermate trots op, dat wij deze mogen organiseren. Gezien onze grote inzet op en aandacht voor meisjes- en damesvoetbal zijn wij blij, dat ook de bekerfi- nale dames standaard aan ons is toegewezen. Spanning verzekerd!

Kaartverkoop

Entréekaarten voor het DJ-Event en De Corona´s zijn verkrijgbaar bij Big Snack Oranjeplein (Oranjeplein 1a, Simpelveld), Hub Leclaire (hub@hubleclaire.nl), VVV Zuid-Limburg en online via https://shop.tickli.nl/tickets/sv-simpelveld.

Bezoek en like ook onze Facebook- pagina: www.facebook.com/100jaarsvsimpelveld

Hier vind je het laatste nieuws omtrent het feestweekend!

Geplaatst op: 30-03-2019